http://www.halfogok.hu/
II. L&K Kupa és
Somogy Megye Nyílt Pergető Bajnoksága – III. forduló
 
 - NEVEZÉSI LISTA - 
 
 
  Név Csapatnév
1 Jurácsik Károly King Team
Kelemen Attila
2 Jurácsik Gábor King team verő team
Kövesdi Zsigmond
3 Rauch Péter Balatoni pergetők
Nagy Gábor
4 Füiöp József Öreg rabsicok
Deák Róbert
5 Szekeres Tamás B&B team
Balaskó Péter
6 Banelli Gergő Deseda HE
Csongrádi Imre
7 Banelli Árpád Kuttyantók
Hács Zoltán
8 Hollósi Tamás Gazfickók
Vörös Tibor
9 Molnár Krisztián Belvárosi nyavalyások
Takács Róbert
10 Török Lajos Ho-Ho Klub Kecskemét
Kovács Gábor
11 Gelencsér Csaba  
Balassi Gábor
12 Lendvai Tibor  
 
13 Szakács István Bélavár I
Papp Gyula
14 Szakács József Bélavár II
Harmath Attila
15 Somogyvári Tibor Drávai Pergetők
Füles Zoltán
16 Somogyvári Zsolt  
Füles Ferenc
17 Laki Ákos  
Szeghy Tibor
18 Németh Zoltán N&J Team
Jakab Gábor
19 Barabás Tibor Amatőr pergetők
Nógli Zsolt
20 Barka Levente Anglers of Wildwaters
Pojtner Dániel
21  Tótok Sándor D.D.Bt
Palóz László
22 Fráter György GyuJó Team
Kovács József
23 Mészöly Sándor Halfogók Baráti Köre
Pánti Attila
24 Szigetvári Péter Csuka Team
Székely Gábor
25 Horváth Tibor Teleki Team
Fekete Zoltán
26 Kádár András On line team
Fehér Márton
 
A verseny típusa: csónakos, páros, nyílt nevezésű pergető horgászverseny
A verseny helyszíne: Balatonboglár, Bugaszegi Horgásztó
A verseny időpontja: 2019. november 09., szombat
Az adott napon az II. L&K Kupa 1. fordulója, Somogy Megye Nyílt Pergető Bajnokságának III. fordulója kerül megrendezésre.
A verseny rendezője: Dél-Balatoni SHE
Gyülekező: Bugaszegi Horgásztó halőrház
 
Nevezés:
- e-mailben a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. e-mail címen
- telefonon: +36 30 / 9394 - 014 telefonszámon
Nevezési határidő: 2019. november 07., csütörtök, 14:00
Nevezési díj: 12.000.- Ft / csapat
 
A nevezési díjat 2019. november 07-ig kell a verseny szervezőjének befizetni!
A nevezési díj utalható a Dél-Balatoni SHE számlájára.
Számlaszám: 67000193-11005463-00000000, a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni, hogy II. L&K Kupa, a versenyzők és a csapat nevét! Utalás esetén is szükséges benevezni.
 
A versenyen saját csónakkal vagy a verseny rendezőjénél igényelt csónakkal lehet indulni. A verseny rendezője a versenyre 15 db csónakot tud biztosítani, melyeket a nevezés sorrendjében regisztrálunk a csapatoknak. Az igényelt csónakok bérleti díja 2.500.- Ft / csónak. Saját csónakkal a nevezési határidőig folyamatosan lehet jelentkezni!
 
Egyéb információk:
Stanka Gábor, elnök +36 30 / 9394-014
 
Részletes program:
06:00 – 06:30 gyülekezés, regisztráció, reggeli
06:30 – 07:00 tájékoztató, sorsolás
07:00 – 07:45 csónakkiadás, felkészülés
07:45 – 08:00 rajtszám szerinti indulás a versenypályára, felkészülés a versenyre
08:00 – 13:00 VERSENY
13:30 – 14:00 Ebéd
14:00 - Ünnepélyes eredményhirdetés
 
VERSENYSZABÁLYOK:
 
1. A versenyre 2 fős csapatok nevezhetnek. A csapattagok fogásainak pontjai összeadódnak, így kerülnek értékelésre. A csapattagoknak érvényes magyar állami horgászjeggyel kell rendelkezniük!
2. A versenyen az első három helyezett csapat, a legnagyobb (leghosszabb) halat fogó horgász kerül díjazásra.
3. Robbanó (benzin) motor használata nem engedélyezett. Elektromos motor használata megengedett, de azokról, továbbá az akkumulátorokról és a csónaksúlyokról a versenyzőknek kell gondoskodni.
4. A rajtszámokat sorsolással döntjük el. Sorsolási sorrend a befizetési sorrend alapján kerül meghatározásra. A verseny folyamán a rajtszámokat jól látható helyen kell viselni.
5. A horgászhelyeket a kisorsolt rajtszámoknak megfelelően, egymást követő indulással lehet megközelíteni, elfoglalni. Az indulási sorrend betartása kötelező, előzés nem engedélyezett.
6. Horgászni a Bugaszegi Tó teljes területén lehet, a másik csapattól 20 m oldal távolságban, rögzített csónakból, más versenyzők zavarása nélkül, egyetlen műcsalival szerelt, kézben tartott bottal lehet. A partot meg lehet közelíteni! A horgászhely a kijelölt pályán belül a verseny ideje alatt tetszőlegesen változtatható, és a csónakban bármennyi felszerelt bot lehet.
7. A versenyen a halradar használata engedélyezett.
8. A külső akadással fogott hal a versenybe nem számít bele, és azonnal vissza kell helyezni a vízbe! Merítő szák és pontyzsák használata kötelező! Vágóhorog használata nem engedélyezett. A szabályosan fogott halakat kíméletesen, pontyzsákban élve kell tartani a mérésig. Szájbilincset használni tilos! Mérés után minden halat vissza kell engedni! A verseny eredményébe csak a verseny helyszínén és időtartama alatt fogott hal(ak) számítanak.
9. Mérlegelés: eredményes fogás után minden esetben a szervezők által biztosított láthatósági mellényt fel kell venni, a mérlegelők csónakkal a versenyzőhöz mennek, és a halat regisztrálják, lemérik, lefényképezik. Elpusztult hal a versenybe nem számít bele! A kifogott „egyéb” halat azonnal és kíméletesen vissza kell helyezni a vízbe! Méréskor a mérlegelők a halakat megvizsgálják, és amennyiben vitára okot adó jeleket tapasztalnak azokon, úgy ezeket a halakat a verseny végéig maguknál, illetve a parthoz közel élve tartják. Ezek sorsáról a szervezők döntenek a verseny végén. A verseny közben elpusztult halat a versenyzők kötelesek haladéktalanul a mérlegelőknek átadni!
10. Pontozás: a szabályosan kifogott balin, csuka, harcsa, süllő cm-ként 1 pontot + 10 bónusz-pontot ér. A halak az orrcsúcstól a farokúszó végéig kerülnek mérésre.
A végső sorrend az így szerzett pontok alapján dől el. A legtöbb pontot elért csapat nyeri a versenyt!
11. Pontegyenlőség esetén a több halat fogott csapat a kedvezményezett, azonos darabszám esetén a legnagyobb (leghosszabb) halat fogó csapat a kedvezményezett. További egyezés esetén a nagyobb rajtszámmal rendelkező csapat a kedvezményezett.
12. A csónakban a versenyzőkön kívül más személy nem tartózkodhat. Kivéve a szervezők által felkért fényképész, operatőr.
13. A versenyzők a versenyen saját felelősségükre vesznek részt. A szervezők a versenyen esetlegesen bekövetkezett balesetekért és keletkezett bármilyen károkért felelősséget nem vállalnak.
14. Jogorvoslat: a verseny folyamán észlelt, vélelmezett szabálytalanságokat a rendezőség megadott telefonszámán haladéktalanul jelezni kell. Amennyiben a megtett intézkedés a jelzéssel élő, vagy az érintett versenyzőnek, csapatnak nem megfelelő, akkor jogában áll ezt óvásként, a verseny végétől számított 30 percen belül írásos formában benyújtani. A tanú(k) megjelenéséről az érdekelt félnek kell gondoskodnia. Óvást az adott verseny rendezői bírálják el. Az óvás elbírálását követően a további jogorvoslatnak helye nincs.
15. A szervezők a versenyből kizárják azt a versenyzőt, illetve csapatot, mely a környezetét, a vizet szennyezi, gondatlan magatartásával kárt okoz, vagy a többi versenyzőt veszélyezteti, illetve, nem tesz meg minden tőle elvárhatót a halak védelme, megóvása érdekében.
16. A Szervezők nem kötelesek automatikusan minden nevezést elfogadni.
17. A Szervezők a változtatás jogát fenntartják!
II. L&K Kupa és Somogy Megye Nyílt Pergető Bajnoksága
 
A II. L&K Kupa 2 fordulós (I. forduló – 2019. november 09., Bugaszeg, II. forduló – 2019. november 10., Deseda), Somogy Megye Nyílt Pergető Bajnoksága 4 fordulós (I. forduló – 2019. március 31., Bélavár, II. forduló – 2019. szeptember 29., Deseda, III. forduló – 2019. november 09., Bugaszeg, IV. forduló – 2019. november 10., Deseda) verseny. Mindkét versenyen minden forduló külön is értékelésre kerül. Az adott verseny összes fordulójában való részvétel a feltétele a végső eredménybe való számításnak. Az adott fordulóban elért helyezések alapján a csapatok helyezési számokat kapnak. A fordulók során szerzett helyezési számok összeadódnak, és a verseny végeredményét adják. A versenyt az a csapat nyeri, aki a legkevesebb helyezési számmal rendelkezik. Az II. L&K Kupa I. (Bugaszeg) fordulójával kapcsolatos információk a http://bugaszegito.hu/old/ oldalon, vagy a +36 30 / 939 – 4014 telefonszámon érhetőek el.
 

Élőkép

 

VÍZTÉRKÓD
BUGASZEG

99-059-9-9

 

Nyitvatartás:
NYITVA!
6:00-tól napnyugtáig
(70) 411 - 4198

Éjszakai horgászat:
péntek és szombat éjszaka
 
Halőr telefonszáma:
(70) 411 - 4198
 
Időkép felhőkép
Felhőkép

Facebook

Támogatóink

       

 
 
Go to top