I. L&K Kupa és
Somogy Megye Nyílt Pergető Bajnoksága – II. forduló
 
 
 
NEVEZŐK:
 
  Nevezők 2018-11-04 Csapatnév
1 Jurácsik Gábor Kövesdi Zsigmond King-Team Verő-Team
2 Jurácsik Károly Pálfi Kelemen Attila King-Team
3 Mészáros András Kaszper János TOPFISHING Team Pécs
4 Fodor Józseg Matics Ferenc Fodor-Matics Team
5 Papp Lambert Mihalovics Zsolt Pike Time Team
6 Fekete Zoltán Kalóz László Fekete Kalóz
7 Plank Zoltán Erdélyi Norbert Északiak
8 Szekeres Tamás Balaskó Péter B&B TEAM
9 Senor Judit Pánti Attila  
10 Vass Attila Kiss Roland  
11 Török Lajos Kovács Gábor Ho-Ho Klub Kecskemét
12 Vörös Tibor Hollósi Tamás Desedai Vörös Rókák
13 Csiszár Géza Tóth Béla Pergető Szakkör PINEWOOD
14 Lendvai Tibor Plecskó László HA-LEN TEAM
15 Fülöp Józseg Deák Róbert Öreg Rabsicok
16 Vince Zoltán Kaszás Tibor Pózvai Vidrák
17 Németh Zoltán Jakab Gábor NNJ Team
18 Banelli Gergő Csordás Imre Deseda HE
19 Márkus Attila Elekes Bertalan Desi 74
20 Takács Róbert Molnár Krisztián Belvárosi Nyavajások
21 Barka Levente Pojtner Dániel Anglers Of Wilde Water
22 Farkas Zsolt Hegyi Tamás Zsivány Amatőrök
23 Barabás Tibor Nógli Zsolt Amatőr Pergetők
24 Szakács István Papp Gyula Bélavári Bányatavak 1.
25 Csonka Zita Harmath Attila Bélavári Bányatavak 2.
26 Balogh Krisztián Goóz László  
27 Jancsek János Bősze Zsolt  
28 Kovács József Fráter György  
 
FONTOS!
 
Radar használata engedélyezett! Súlyt minden csapat hozzon magával!
 
A verseny típusa: csónakos, páros, nyílt nevezésű pergető horgászverseny
A verseny helyszíne: Bugaszegi Horgásztó
A verseny időpontja: 2018. november 04., vasárnap
Az adott napon az I. L&K Kupa II. fordulója és Somogy Megye Nyílt Pergető Bajnokságának II. fordulója kerül megrendezésre.
A verseny rendezője: Dél Balatoni SHE
Gyülekező, indulás a Bugaszegi Halőrház
 
Nevezés:
E-mailben a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. e-mail címen vagy a  +36 30 / 9394 - 014 telefonszámon.
Nevezési határidő: 2018. november 02., péntek, 14:00
Nevezési díj: 12.000.- Ft / csapat
 
A nevezési díj fizethető személyesen a halőrháznál, vagy átutalással.
Számlaszám: 67000193-11005463-00000000, a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni, hogy V. Salmo Kupa, a versenyzők és a csapat nevét! Utalás esetén is szükséges benevezni.
 
A versenyen saját csónakkal vagy a verseny rendezőjénél igényelt csónakkal lehet indulni. A verseny rendezője a versenyre 20 db csónakot tud biztosítani, melyeket a nevezés sorrendjében regisztrálunk a csapatoknak. Az igényelt csónakok bérleti díja 2.000.- Ft / csónak. Saját csónakkal a nevezési határidőig folyamatosan lehet jelentkezni!
 
Egyéb információk:
Stanka Gábor - +36 30 / 9394  - 014
 
Részletes program:
06:15 – 06:45 gyülekezés, regisztráció, reggeli
06:45 – 07:15 tájékoztató, sorsolás
07:15 – 07:45 csónakkiadás, felkészülés
07:45 – 08:00 rajtszám szerinti indulás a versenypályára, felkészülés a versenyre
08:00 – 13:00 VERSENY
13:30 – 14:00 Ebéd
14:00 - Ünnepélyes eredményhirdetés
 
 
VERSENYSZABÁLYOK:
 
1. A versenyre 2 fős csapatok nevezhetnek. A csapattagok fogásainak pontjai összeadódnak, így kerülnek értékelésre. A csapattagoknak érvényes magyar állami horgászjeggyel kell rendelkezniük!
2. A versenyen az első három helyezett csapat, a legnagyobb (leghosszabb) süllőt fogó horgász kerül díjazásra.
3. Robbanó (benzin) motor használata nem engedélyezett. Elektromos motor használata megengedett, de azokról, továbbá az akkumulátorokról és a csónaksúlyokról a versenyzőknek kell gondoskodni.
4. A rajtszámokat sorsolással döntjük el. Sorsolási sorrend a befizetési sorrend alapján kerül meghatározásra. A verseny folyamán a rajtszámokat jól látható helyen kell viselni.
5. A horgászhelyeket a kisorsolt rajtszámoknak megfelelően, egymást követő indulással lehet megközelíteni, elfoglalni. Az indulási sorrend betartása kötelező, előzés nem engedélyezett.
6. Horgászni a Bugaszegi tó versenyre kijelölt határain belül lehet, a másik csapattól 20 m oldal távolságban, rögzített csónakból, más versenyzők zavarása nélkül, egyetlen műcsalival szerelt, kézben tartott bottal lehet. A partot meg lehet közelíteni! A horgászhely a kijelölt pályán belül a verseny ideje alatt tetszőlegesen változtatható, és a csónakban bármennyi felszerelt bot lehet.
7. A versenyen a halradar használata a hatósági engedélyezéstől függ. Információ hamarosan.
8. Csak a szabályosan fogott, min. 30 cm-es csuka, min. 60 cm-es harcsa, min. 30 cm-es süllő, és a min. 20 cm-es kősüllő számít bele az eredménybe. A külső akadással fogott hal a versenybe nem számít bele, és azonnal vissza kell helyezni a vízbe! Merítő szák és pontyzsák használata kötelező! Vágóhorog használata nem engedélyezett. A szabályosan fogott halakat kíméletesen, pontyzsákban élve kell tartani a mérésig. Szájbilincset használni tilos! Mérés után minden halat vissza kell engedni! A verseny eredményébe csak a verseny helyszínén és időtartama alatt fogott hal(ak) számítanak.
9. Mérlegelés: eredményes fogás után minden esetben a szervezők által biztosított láthatósági mellényt fel kell venni, a mérlegelők csónakkal a versenyzőhöz mennek, és a halat regisztrálják, lemérik, lefényképezik. Elpusztult hal a versenybe nem számít bele! A kifogott „egyéb” halat azonnal és kíméletesen vissza kell helyezni a vízbe (kivétel busa)! Méréskor a mérlegelők a halakat megvizsgálják, és amennyiben vitára okot adó jeleket tapasztalnak azokon, úgy ezeket a halakat a verseny végéig maguknál, illetve a parthoz közel élve tartják. Ezek sorsáról a szervezők döntenek a verseny végén. A verseny közben elpusztult halat a versenyzők kötelesek haladéktalanul a mérlegelőknek átadni!
10. Pontozás: a szabályosan kifogott csuka, harcsa, süllő, kősüllő, cm-ként 1 pontot + 10 bónusz-pontot ér. A halak az orrcsúcstól a farokúszó végéig kerülnek mérésre.
A végső sorrend az így szerzett pontok alapján dől el. A legtöbb pontot elért csapat nyeri a versenyt!
11. Pontegyenlőség esetén a több halat fogott csapat a kedvezményezett, azonos darabszám esetén a legnagyobb (leghosszabb) halat fogó csapat a kedvezményezett. További egyezés esetén a nagyobb rajtszámmal rendelkező csapat a kedvezményezett.
12. A csónakban a versenyzőkön kívül más személy nem tartózkodhat. Kivéve a szervezők által felkért fényképész, operatőr.
13. A versenyzők a versenyen saját felelősségükre vesznek részt. A szervezők a versenyen esetlegesen bekövetkezett balesetekért és keletkezett bármilyen károkért felelősséget nem vállalnak.
14. Jogorvoslat: a verseny folyamán észlelt, vélelmezett szabálytalanságokat a rendezőség megadott telefonszámán haladéktalanul jelezni kell. Amennyiben a megtett intézkedés a jelzéssel élő, vagy az érintett versenyzőnek, csapatnak nem megfelelő, akkor jogában áll ezt óvásként, a verseny végétől számított 30 percen belül írásos formában benyújtani. A tanú(k) megjelenéséről az érdekelt félnek kell gondoskodnia. Óvást az adott verseny rendezői bírálják el. Az óvás elbírálását követően a további jogorvoslatnak helye nincs.
15. A szervezők a versenyből kizárják azt a versenyzőt, illetve csapatot, mely a környezetét, a vizet szennyezi, gondatlan magatartásával kárt okoz, vagy a többi versenyzőt veszélyezteti, illetve, nem tesz meg minden tőle elvárhatót a halak védelme, megóvása érdekében.
16. A Szervezők nem kötelesek automatikusan minden nevezést elfogadni.
17. A Szervezők a változtatás jogát fenntartják!
 
 
I. L&K Kupa és Somogy Megye Nyílt Pergető Bajnoksága
 
Az I. L&K Kupa 2 fordulós (I. forduló – 2018. június 10., Deseda, II. forduló – 2018. november 04., Bugaszeg), Somogy Megye Nyílt Pergető Bajnoksága 4 fordulós (I. forduló – 2018. június 10., Deseda, II. forduló – 2018. június 30., Balaton, III. forduló – 2018. szeptember 30., Deseda, IV. forduló – 2018. november 04., Bugaszeg) verseny. Mindkét versenyen minden forduló külön is értékelésre kerül. Az adott verseny összes fordulójában való részvétel a feltétele a végső eredménybe való számításnak. Az adott fordulóban elért helyezések alapján a csapatok helyezési számokat kapnak. A fordulókban során szerzett helyezési számok összeadódnak, és a verseny végeredményét adják. A versenyt az a csapat nyeri, aki a legkevesebb helyezési számmal rendelkezik. Az I. L&K Kupa III. (Bugaszeg) fordulójával kapcsolatos információk a http://bugaszegito.hu/old/ oldalon, vagy a +36 30 / 939 – 4014 telefonszámon érhetőek el.
 
 
 

Élőkép

 
Nyitvatartás:
6:00 - napnyugtáig

Éjszakai horgászat:
péntek és szombat
 
Halőr telefonszáma:
(70) 411 - 4198
 
Időkép felhőkép
Felhőkép

Facebook

Támogatóink

       

 
 
Go to top